Διάκριση στο Παγκόσμιο θέλουν Πανέτα, Παπαχρήστου

Η Νίκη Πανέτα και η Βούλα Παπαχρήστου αποτελούν το ζευγάρι της ελληνικής εκπροσώπησης στο τριπλούν, στη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί 9-11 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Η Νίκη Πανέτα και η Βούλα Παπαχρήστου αποτελούν το ζευγάρι της ελληνικής εκπροσώπησης στο τριπλούν, στη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί 9-11 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο αθλήτριες θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τη συμμετοχή στον προκριματικό, στον οποίο, όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 1998 και έπειτα, έτσι και στο παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση στο αγώνισμα.

Η Πανέττα με 14.47μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΦ έχει την πέμπτη επίδοση αυτή τη στιγμή στον κόσμο και δικαιούται να ελπίζει σε κάτι καλό. «Θα ήταν ψέμα αν δεν έλεγα πως στόχος μου είναι η συμμετοχή στον τελικό. Πρόκειται για έναν ρεαλιστικό στόχο. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πραγματοποιήσω έναν καλό αγώνα. Τα λάθη σε τέτοιες διοργανώσεις δεν συγχωρούνται. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, ωστόσο έχω δουλέψει όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να αποδώσω τα μέγιστα στον αγώνα που πρέπει» εξήγησε η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων, η οποία εκτιμά για την επίδοση που θα δώσει εισιτήριο στον τελικό: «Πιστεύω ότι μια επίδοση λίγο πάνω από τα 14,00 μ. θα είναι ικανή να με στείλει στον τελικό». Αναφορικά με το ποια αθλήτρια πιστεύει ότι είναι το μεγάλο φαβορί, είπε: «Θα είναι ένα ανοιχτός τελικός, στον οποίο όμως πιστεύω ότι έχει προβάδισμα η Ολγα Σαλαντούχα, η οποία φέτος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση».

Από ίωση, η οποία δεν της επέστρεψε να αποδώσει αυτά που μπορούσε, προέρχεται η Βούλα Παπαχρήστου. Η άλτρια της ΑΕΚ έχει καλύτερο άλμα στα 14.16μ από το μίτινγκ του Ντίσελντορφ. «Δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει. Κατέβαλα μια τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεράσω την ίωση, που με άφησε πίσω στις προπονήσεις και με έριξε σωματικά. Φυσικά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Καταρχήν να κάνω έναν αγώνα, τον οποίο θα ευχαριστηθώ, γιατί φέτος λόγω της ίωσης δεν ευχαριστήθηκα τις εμφανίσεις μου» είπε και συμπλήρωσε: «Αυτή τη σεζόν δούλεψα αρκετά και έχω βάλει τις βάσεις για τη συνέχεια. Δεν εξαρτάται η καριέρα μου από αυτόν τον αγώνα».

Όσο για το που θα παιχτεί η είσοδος στον τελικό και ποια πιστεύει ότι θα έχει εκεί τον πρώτο λόγο, είπε: «Μια επίδοση περίπου στα 14.15μ θα δώσει εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί όπου η Σαλαντούχα θα έχει τον πρώτο λόγο. Παρόλα αυτά πραγματικά περιμένω να δω τι θα κάνει και η Ριπάκοβα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.