Βενγκέρ: «Η αγάπη της ζωής μου»

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως έμεινε πιστός στην Άρσεναλ, την οποία χαρακτήρισε ως την αγάπη της ζωή του, ακόμα και όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχε προσεγγίσει.

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως έμεινε πιστός στην Άρσεναλ, την οποία χαρακτήρισε ως την αγάπη της ζωή του, ακόμα και όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχε προσεγγίσει. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του, κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «κανονιέρηδες», όμως πάντα προτιμούσε να παραμένει στο Λονδίνο για την Άρσεναλ.

Χαρακτηριστικά, ο Βενγκέρ δήλωσε: «Η Άρσεναλ είναι η αγάπη της ζωής μου! Απέρριψα πάρα πολλές ομάδες ώστε να συνεχίσω εδώ και ειδικά η κατασκευή του νέου μας γηπέδου αποτελούσε τεράστια πρόκληση για εμένα. Είχα μιλήσει με πολλούς και ναι είχα συναντηθεί με τον Μάρτιν Έντουαρντς. Όμως πάντα παρέμενα πιστός στο σύλλογο. Κοιτώντας πίσω μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο σπουδαία ομάδα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τότε. Είχε εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Γκιγκς, Σκόουλς, Ρονάλντο, Ρούνεϊ και Φαν Νίστελροϊ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.