Μανιάτης και Καρέλης στις κορυφαίες μεταγραφές

Στις 11 κορυφαίες προσθήκες του Ιανουαρίου για βελγικές ομάδες συμπεριέλαβε τους Γιάννη Μανιάτη και Νίκο Καρέλη η εφημερίδα La Derniere Heure.

Στις 11 κορυφαίες προσθήκες του Ιανουαρίου για βελγικές ομάδες συμπεριέλαβε τους Γιάννη Μανιάτη και Νίκο Καρέλη η εφημερίδα La Derniere Heure.

Για τη μετακόμιση του Μανιάτη στη Σταντάρ Λιέγης, η βελγική εφημερίδα αναφέρει:  «Τι θα φέρει η απόκτηση του 29χρονου Έλληνα, που πρόσφατα επέστρεψε από ρήξη χιαστών; Αναμφίβολα την εμπειρία και την νηφαλιότητά του, χωρίς τα ξεσπάσματα του Σαμπού Γιαταμπαρέ, που είναι πλέον στη Βέρντερ Βρέμης. Όμως δεν θα είναι εύκολο ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού να αντικαταστήσει τον διεθνή από το Μάλι».

Για τη μετακίνηση του Καρέλη στη Γκενκ, το αφιέρωμα αναφέρει:  «Η ατυχία του ενός, είναι μερικές φορές η ευτυχία του άλλου. Η ελληνική κρίση  αναγκάζει τις μεγάλες ομάδες να πωλούν τους καλύτερους παίκτες τους και έτσι έγινε με τον Καρέλη, που αποκτήθηκε για 3.5 χρόνια».

Επίσης, το αφιέρωμα συμπεριλαμβάνει τη μετακόμιση του Νίνη στη Σαρλερουά στις επτά που ακολουθούν αμέσως μετά τις κορυφαίες 11.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.