«Παλεύει» για πλεονέκτημα η Μάλαγα

Η Μάλαγα νίκησε την 93-78 την Μπιλμπάο στο Μαρτίν Καρπένα και πλησίασε στην βαθμολογία την Βαλένθια που έχασε εκτός έδρας από την Μπανταλόνα.

Η Μάλαγα νίκησε την 93-78 την Μπιλμπάο στο Μαρτίν Καρπένα  και πλησίασε στην βαθμολογία την Βαλένθια που έχασε εκτός έδρας από την Μπανταλόνα.

Η Μάλαγα είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μπιλμπάο την οποία νίκησε με 93-78 έχοντας πρώτος σκόρερ τον Νέμανια Νέντοβιτς που είχε 16 πόντους και 5 ασίστ. Πολύ καλός για την ομάδα του Τζοάν Πλάθα ήταν και ο Άνταμ Βαζίνσκι με 11 πόντους. Για τους Βάσκους ο Άλεξ Μούμπρου είχε 16 πόντους.

Η Μπανταλόνα δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε την νίκη κόντρα στην Βαλένθια με 77-75 για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας. Οι Καταλανοί είχαν πρώτο σκόρερ τον Ντεμέτριους Κόντζερ με 19 πόντους, ενώ ο Άλμπερτ Βεντούρα πρόσθεσε 12. Για τους Λεβαντίνους 19 πόντους σημείωσε ο Έρικ Γκριν.

Η Μάλαγα με την νίκη της είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-12, ενώ η Βαλένθια είναι μια θέση πιο ψηλά (και στο πλεονέκτημα έδρας) έχοντας 20 νίκες και 10 ήττες. Από την άλλη πλευρά η Μπιλμπάο παρέμεινε στην προτελευταία θέση με την Μπανταλόνα να βρίσκεται πλέον στην 16η θέση στην προσπάθειά της να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.