Οι τέσσερις τους και ο… Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τέσσερις παίκτες των Ακριτών να έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία κόντρα στους πρασίνους.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τέσσερις παίκτες των Ακριτών να έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία κόντρα στους πρασίνους. 

Πρώτος απ’ όλους ο Τριάδης, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του όλα κι όλα τρία γκολ στη Σούπερ Λιγκ, με το μοναδικό μακριά από τα Πηγάδια, να είναι στη Λεωφόρο, σε ένα Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-1, τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2013. 

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης, είναι αυτός που έχουν… βαρεθεί να βλέπουν περισσότερο οι πράσινοι, αφού έχει αγωνιστεί 12 φορές απέναντι στο τριφύλλι, έχοντας σκοράρει μάλιστα στις 18/12/14 (Ξάνθη-Παναθηναϊκός 4-2). 

Παρόλα αυτά, ο Βασιλακάκης δεν είναι μόνος του, με τον Παπαστεριανό να τον ξεπερνά έχοντας αντιμετωπίσει 13 φορές τον Παναθηναϊκό! Ένα γκολ μετρά απέναντι στους πράσινους και ο Έλληνας μπακ, που το έχει σημειώσει βέβαια με τη φανέλα του Ηρακλή (ΠΑΟ-Ηρακλής 2-2, 26/10/08). 

Τέλος, ο παίκτης που έχει βρει περισσότερες φορές δίχτυα απέναντι στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Ξάνθης, δεν είναι άλλος από τον Καπετάνο, που μετρά 3 γκολ κόντρα στην ομάδα του Στραματσόνι, με τρεις διαφορετικές φανέλες (Ηρακλής, ΑΕΚ, Ξάνθη).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.