Μασάδο: “Καλή τύχη, Κατίδη”

Ο Μανουέλ Μασάδο δήλωσε πως οι τραυματίες πέρασαν το τεστ στο φιλικό με την Λίτεξ και πλέον μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς.

Ο Μανουέλ Μασάδο δήλωσε πως οι τραυματίες πέρασαν το τεστ στο φιλικό με την Λίτεξ και πλέον μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς. «Ο Ντίκο, ο Πρίττας, ο Τσουκάνης και ο Τόχα κ.λπ. Πήραμε μια εικόνα από αυτούς κι έχω μείνει με καλή εντύπωση. Βέβαια ένα φιλικό διαφέρει από έναν επίσημο αγώνα. Ωστόσο πλέον ξέρω ότι μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς και αυτό που χρειάζονται είναι να πάρουν ρυθμό από παιχνίδια» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφερόμενος  στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Άρης από τις στημένες φάσεις, τόνισε: «Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποιους τομείς που υπήρχε πρόβλημα. Δουλέψαμε στην τακτική οργάνωση και θεωρώ ότι το έχουμε καταφέρει σε καλό βαθμό. Η ομάδα τα πήγε καλά στα στημένα, αλλά δυστυχώς από τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε, μόνο μία πήγε στα δίχτυα. Συνεχίζουμε όμως να δουλεύουμε, προκειμένου να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Τέλος για την δοκιμή του Κατίδη στην Έβερτον είπε: «Οταν σε έναν ποδοσφαιριστή δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, δεν μπορεί κανείς να του τη στερήσει. Θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.