“Πρώτοι στα πλέι-οφ”

Ο Κοστίν Λαζάρ έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ την έξοδο μέσω των πλέι-οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ο Κοστίν Λαζάρ έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ την έξοδο μέσω των πλέι-οφ στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ο Ρουμάνος μίλησε στην εφημερίδα «Realnews» για την φετινή περιπέτεια του “Δικέφαλου” στο Europa League και τα σχέδια του για το μέλλον.

«Η πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League ήταν για όλους εμάς τους παίκτες της ομάδας συναρπαστική. Μόνο που είχε άσχημο φινάλε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Για μένα οι αγώνες της Ευρώπης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν μια σπουδαία εμπειρία και ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν θα καταφέρουμε να πάμε ακόμα καλύτερα» δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Από αυτή τη διαδρομή δεν θα κρατήσω κάποιο καλό αποτέλεσμα, αλλά την εκπληκτική συμπαράσταση των υπέροχων οπαδών μας όπου και αν αγωνιστήκαμε. Σίγουρα, το γεγονός πως αποχαιρετήσαμε τη διοργάνωση με μια βαριά ήττα από την Ουντινέζε με 3-0 ήταν σκληρό για όλους μας και περισσότερο για τον κόσμο μας. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία απέναντι στους Ιταλούς και να βρεθούμε στους «16», αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Ο Λάζαρ βλέπει πλέον μπροστά: «Πρέπει να στρέψουμε όλη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Να μπούμε με όσους περισσότερους πόντους στα πλέι-οφ και εκεί να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά» είπε.

Για τον εαυτο δεν θέλησε να πει πολλά: «Ήλθα στην ομάδα για να τη βοηθήσω να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται πλέον με αυτούς που βάζει ο ΠΑΟΚ. Δίνω και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους πετύχουμε» τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.