Κόουλ: «Δεν ήρθα στις ΗΠΑ για τις παραλίες»

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι εξέφρασε ο Ασλεϊ Κόουλ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο του MLS.

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι εξέφρασε ο Ασλεϊ Κόουλ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο του MLS.
 
Ο Αγγλος πρώην διεθνής ανήκε μέχρι πρότινος στη Ρόμα, αλλά ακύρωσε το συμβόλαιό του λόγω μη συμμετοχής του στους αγώνες της τη φετινή σεζόν.
 
«Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για τις δηλώσεις μου το 2014», είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, αναφερόμενος στις τότε δηλώσεις του όταν είχε πάρει μεταγραφή για τη Ρόμα.
 
Είχε προκαλέσει την οργή των Αμερικανών φιλάθλων, επειδή είχε πει ότι απέρριψε την ευκαιρία να πάει στις ΗΠΑ για να χαλαρώσει στην παραλία.
 
«Τότε ο δημοσιογράφος μου είχε πει ‘χαιρόμαστε που σε έχουμε στη Ρόμα. Δεν περιμέναμε ότι θα έρθεις. Νομίζαμε ότι θα πήγαινες να χαλαρώσεις στην παραλία’ και απάντησα ανάλογα. Πήγαινα όμως σε μία νέα ομάδα και έπρεπε να πείσω τους φιλάθλους της ότι ήμουν εκεί για να παλέψω. Το ίδιο θα κάνω και στους Γκάλαξι. Στόχος μου είναι πάντα να νικάω», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.