«Οικογένεια έξω από το γήπεδο!»

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχτηκαν όλοι μαζί τον Μάιο, μετά την πρωινή προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχε ο Ζάρας λόγω ενόχλησης στη μέση.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχτηκαν όλοι μαζί τον Μάιο, μετά την πρωινή προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχε ο Ζάρας λόγω ενόχλησης στη μέση.

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε για τους «ασπρόμαυρους» στο γήπεδο, με προπόνηση που έγινε νωρίς το μεσημέρι, και συνεχίστηκε με οικογενειακού τύπου μάζωξη στο σπίτι του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατζίδη. Μια ξεχωριστή στιγμή, που δένει περισσότερο τα μέλη του ΠΑΟΚ και βάζει τη σχέση τους σε άλλη διάσταση. 

Η ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε σχετική φωτογραφία, η οποία συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο: «Είμαστε ομάδα μέσα, αλλά πρωτίστως έξω από το γήπεδο. Επανήλθαμε στις αγαπημένες μας συνήθειες και για αυτό μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, υποδεχθήκαμε όλοι μαζί τον Μάιο, με το παραδοσιακό “barbeque” στο σπίτι του μάνατζερ της ομάδας μας Τέλη Ζουρνατσίδη. Όλοι εκεί, τα μέλη της ομάδας με τις οικογένειές τους, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και ετοιμαζόμαστε για να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, σε αυτή δεν συμμετείχε ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος είχε ενόχληση στη μέση λόγω μυϊκού σπασμού. Αύριο, όμως, αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. 

Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ για όσα γράδφτηκαν στο φύλλο αγώνα μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο, ενώ επιβλήθηκε στο μέλος της διοίκησης, Χρήστο Καραμπέρη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες. Οι ποινές δεν άρεσαν καθόλου στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι σε σχετική ενημέρωση θυμίζουν ότι μέχρι τώρα δεν τους είχε επιβληθεί ούυε ένα ευρώ πρόστιμο στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.