Φέτελ: “Διευθυντής ορχήστρας ο Τσάβι”

"Βγάζει το καπέλο" στον Μέσι, αλλά ο αγαπημένος του είναι ο Τσάβι. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρέθηκε χθες το βράδυ στο "Καμπ Νου" και παρακολούθησε την αναμέτρηση, Μπαρτσελόνα-Βαλένθια.

“Βγάζει το καπέλο” στον Μέσι, αλλά ο αγαπημένος του είναι ο Τσάβι. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρέθηκε χθες το βράδυ στο “Καμπ Νου” και παρακολούθησε την αναμέτρηση, Μπαρτσελόνα-Βαλένθια. Λίγη ώρα μετά το επιβλητικό 5-1 και τα τέσσερα γκολ του Μέσι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι της “Μπάρτσα” και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που κατάφερε να παρακολουθήσει ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Αν και…δηλωμένος οπαδός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, τόνισε πως “…αν και δεν είμαι ειδικός, συγκρίνοντας το ισπανικό με το γερμανικό ποδόσφαιρο, το πρώτο είναι πιο γρήγορο και πολύ πιο ποιοτικό. Και η ατμόσφαιρα επίσης που επικρατεί είναι απίστευτη”. Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιον παίκτη της Μπαρτσελόνα θαυμάζει περισσότερο, ο οδηγός της Ρεντ Μπουλ απάντησε πολύ γρήγορα: “Ο αγαπημένος μου είναι ο Τσάβι, διότι είναι το ‘μυαλό’ της ομάδας, είναι ο διευθυντής της ορχήστρας”.

    Δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι: “Πρόκειται για εξωπραγματικό παίκτη, που δεν χορταίνεις να τον βλέπεις. Νιώθεις ότι έχει κολλημένη τη μπάλα στα πόδια του…Δεν μπορώ να πω εάν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, είναι όπως ακριβώς και στην Φόρμουλα 1. Οι καιροί αλλάζουν και στις μέρες μας ο κόσμος θέλει να βλέπει διαφορετικά πράγματα. Είναι δύσκολο να τον συγκρίνω με τον Πελέ και άλλους παίκτες, διότι οι συνθήκες είναι τόσο διαφορετικές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.