Χαμόγελα για Μάρτιν στην Κέρκυρα

Ο Χουάν Μάρτιν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή και πλέον τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, Χάβι Γκράθια για την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Δόξα Δράμας.

Ο Χουάν Μάρτιν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή και πλέον τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, Χάβι Γκράθια για την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Δόξα Δράμας. Ο Ισπανός τεχνικός, απέκτησε έτσι μία επιπλέον λύση για την επιθετική του γραμμή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα τοποθετήσει στην βασική του ενδεκάδα τον Αργεντίνο, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του έχασε αρκετές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Αντίθετα, αυτός που φαίνεται πως θα μείνει εκτός από την αποστολή για τον αγώνα με την Δραμινή ομάδα είναι ο Γιώργος Μπάρκογλου. Ο έμπειρος παίκτης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα σίγουρο πως θα είναι και στην αποστολή. Από κει και πέρα ο Μπουκουβάλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα (με μπάλα), ενώ ο Ηλιάδης άρχισε τη θεραπεία του (θλάση στον δικέφαλο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.