Αναβολή στην εκδίκαση για ΑΕΚ

Η απεργία των δικηγόρων αφήνει την ΑΕΚ σε αναμονή... Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την εκδίκαση για τα αιτήματα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής για τις 8 Μαρτίου 2012.

Η απεργία των δικηγόρων αφήνει την ΑΕΚ σε αναμονή… Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την εκδίκαση για τα αιτήματα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής για τις 8 Μαρτίου 2012.
Η «Ένωση» εξήγησε πως καταλαβαίνει όσους έχουν λαμβάνειν από την ομάδα, αλλά εξήγησε γι’ ακόμη μια φορά πως όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διοίκηση της δε φέρουν ευθύνη και τους συνέστησε… υπομονή.

Αναλυτικά, αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Η εκδίκαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα αιτήματα περί κατάπτωσης της εγγυητικής αναβλήθηκε για τις 8 Μαρτίου 2012, λόγω απεργίας των δικηγόρων. Κατανοούμε τους πιστωτές για την διεκδίκηση των χρημάτων που τους οφείλονται από παλιές διοικήσεις αλλά επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά ότι δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι των παλιών «αμαρτιών» που βαραίνουν την ΚΑΕ.Επειδή ο στόχος της ομάδας μας είναι πάντα η άνοδος στην Α1 κατηγορία και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτό, θα πρέπει να σεβαστούν αυτή την προσπάθεια μας όλοι οι παλιοί πιστωτές και να κάνουν υπομονή μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.