Βετούλας: «Η Α1 έχει ανάγκη τον Άρη»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου σχολίασε την ήττα της ομάδας του στο Αλεξάνδρειο (9/5), αλλά και την προσπάθεια των «κίτρινων» για παραμονή.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου σχολίασε την ήττα της ομάδας του στο Αλεξάνδρειο (9/5), αλλά και την προσπάθεια των «κίτρινων» για παραμονή. 

Δεν είδε σήμερα (9/5) την ομάδα του να αποδίδει στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη, όπως ο ίδιος είχε σχεδιάσει κι αυτό δεν τον άφησε ασχολίαστο μετά τον αγώνα ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονητής του Ρεθύμνου αναγνώρισε την καλή δουλειά των «κίτρινων» απέναντι στους δικούς του παίκτες, αλλά και την προσπάθειά τους για παραμονή στη Basket League. 

«Συγχαρητήρια στον Άρη και τον κόουτς για τη δίκαιη νίκη. Μετά το 25’ ήταν η μόνη ομαδα που υπήρχε στο γήπεδο. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, σε συνάρτηση με την καλή άμυνα του Άρη πάνω στους Μούντι και Χίκι. Κάναμε κακές επιλογές», τόνισε αρχικά ο Βετούλας.

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια και στον κόουτς, που τα κατάφερε σε μια δύσκολη αποστολή. Κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και την ομάδα και εγώ είδα ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Άρη τα έπαιξαν με καρδιά. Η Α1 έχει ανάγκη τον Άρη. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ματς στη Ρόδο και εμείς ελπίζω να κλείσουμε με νίκη το πρωτάθλημα».

Κάνοντας μια μίνι αποτίμηση της πορείας του Ρεθύμνου, τόνισε: «Θέλαμε να μπούμε στα πλέι οφ και δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε καλές επιλογές στους Αμερικανούς, και σε θέματα απόδοσης και σε θέματα συμπεριφοράς. Είχαμε στηρίξει πολλά στους ξένους μας…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.