Η χρονιά του “δράκου”… και η χρονιά του “θρύλου”!

Σχόλιο: Νίκος Γέμελος
Αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε στην Μόσχα να κερδίζει ουσιαστικά για πλάκα την Ρουμπίν και το ίδιο έκανε και με ΠΑΟΚ και με ΑΕΚ είναι ικανός και μετά την «κοιλιά»... που έκανε Δεκέμβρη και Γενάρη να πάει φούλ μέχρι τον Απρίλη και στις 3 διοργανώσεις που μετέχει!

Σχόλιο: Νίκος Γέμελος
Μου λένε πολλοί ότι με την επικείμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στις 16 καλύτερες ομάδες του EUROPA LEAGUE, και με το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές Ελλάδας να περάσουν και στις 8 καλύτερες, αν αναλογιστούμε ότι ούτε η Μέταλουργκ, ούτε η Σάλτσμπουργκ μπορούν να φοβίσουν τους “ερυθρόλευκους”, οι Πειραιώτες θα αποπροσανατολιστούν και θα χάσουν τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με ότι αυτό συνεπάγεται…
 
Πλανώνται πλάνην οικτράν.
 
Αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε στην Μόσχα να κερδίζει ουσιαστικά για πλάκα την Ρουμπίν και το ίδιο έκανε και με ΠΑΟΚ και με ΑΕΚ  είναι ικανός και μετά την «κοιλιά». που έκανε Δεκέμβρη και Γενάρη να πάει φούλ μέχρι τον Απρίλη και στις 3 διοργανώσεις που μετέχει! Εύκολα.
 
Έχει και τους παίκτες και το ρόστερ, αλλά και έναν προπονητή που δείχνει πλέον να ξέρει και τι θέλει, αλλά και πώς να το παίρνει από κάθε ποδοσφαιριστή. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν και κάτι που ίσως να μην είχαν άλλες χρονιές. Απίστευτο πάθος και τσαμπουκά.που ίσως να τελικά να πηγάζει ή να μεταδίδεται και από το ίδιο πάθος και τσαμπουκά που χαρακτηρίζει την διοίκηση του Ολυμπιακού για κατακτήσεις τίτλων και επιτυχιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο!
 
Γιατί όπως έχω πει και έχω γράψει κατ’ επανάληψη είναι πολυτέλεια για Ελληνική ομάδα να μπαίνει στην διαδικασία επιλογών, όταν φτάνει πολύ κοντά σε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία! Γιατί θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο μία ενδεχόμενη πρόκριση ακόμα και στους 8 της διοργάνωσης και από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει.
 
Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στην διαδικασία συζητήσεων για το αν μπορεί αυτό το ρόστερ του Ολυμπιακού να ανταπεξέλθει σε πρωτάθλημα , κύπελλο και  EUROPA LEAGUE!
 
Και για του λόγου το αληθές ξέρετε ονόματα που ήταν στο ματς με την Ρουμπίν εκτός αρχικής ενδεκάδας :Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ιμπαγάσα, Ντιόγο, Καζίμ, Φέτφατζίδης κ.α.
 
Και τι έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, ασχέτως τι λέει ο Βαλβέρδε; ένα δύσκολο ματς! Αυτό με τον Παναθηναϊκό.
 
Ασχέτως τι έγινε στα ματς του πρώτου γύρου με εμφανίσεις απλά καλές και με ένα «ροτέϊσον» που μπορεί να γίνει από τον Ισπανό, Πανιώνιο , ΟΦΗ και Άρη στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός τους κερδίζει, μετά είναι το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και αμέσως μετά έχει ένα πολύ βατό πρόγραμμα.
 
Θεωρώ λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός έχει φέτος πολύ μεγάλη ευκαιρία, ίσως την μεγαλύτερη στην σύγχρονη ιστορία του για κάτι συνολικά πολύ μεγάλο!
 
Μην ξεχνάμε ότι στην Κίνα φέτος είναι η χρονιά του “δράκου”, μήπως στην Ευρώπη είναι η χρονιά του “Θρύλου”…

Για να δούμε λοιπόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.