Επεσαν οι υπογραφές για το γήπεδο…

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης παροχής οικονομικής ενίσχυσης μεταξύ Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και της Δόξα Δράμας για την ανακατασκευή του γηπέδου...

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης παροχής οικονομικής ενίσχυσης μεταξύ Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και της Δόξα Δράμας. Ο Ο.Π.Α.Π. χρηματοδοτεί άμεσα και σε ποσοστό 50% τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου Δόξας, συνολικού προϋπολογισμού επτακοσίων σαράντα χιλιάδων Ευρώ (740.000 ?), με το ποσό των τριακοσίων εβδομήντα χιλιάδων Ευρώ (370.000 ?). Υπενθυμίζεται ότι ποσοστό 20% επί του άνω προϋπολογισμού, ήτοι 148.000 ? θα καταβληθούν από την Σούπερ Λιγκ, ενώ το υπόλοιπο 30%, ήτοι 222.000 ?, βαρύνει τον Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Μέχρι το πέρας της ερχόμενης εβδομάδας και αφού ολοκληρωθούν οι τυπικές προϋποθέσεις, αναμένεται η έναρξη των εργασιών της ανακατασκευής, με πρώτο έργο αυτό της κατασκευής αποδυτηρίων και αίθουσας Τύπου κάτω από την θύρα 5.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται και η διαδικασία παραλαβής μελετών – προσφορών αφ’ ενός μεν για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου και αφ’ ετέρου για την αποπεράτωση της θύρας 6, ενώ η ανακατασκευή του χλοοτάπητα προγραμματίζεται για την άνοιξη, καθόσον την εποχή αυτή είναι πρόσφορες οι καιρικές συνθήκες για το συγκεκριμένο έργο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.