Ιμπραΐμοβιτς: «Θα λείψει ο Μουρίνιο»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπογράμμισε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα λείψει από τις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζεερμέν με την Τσέλσι, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία των «μπλε».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπογράμμισε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα λείψει από τις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζεερμέν με την Τσέλσι, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία των «μπλε». Ο Σουηδός επιθετικός ευχήθηκε να επιστρέψει άμεσα ο Πορτογάλος τεχνικός στους πάγκους, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για την απόφαση των «μπλε» να τον απομακρύνουν.

Ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι: «Νομίζω σε όλους θα λείψει η παρουσία του Μουρίνιο από αυτά τα δύο παιχνίδια. Νομίζω όμως πως θα επιστρέψει γρήγορα στο χώρο του ποδοσφαίρου και της προπονητικής».

Στη συνέχεια, ο Σουηδός συμπλήρωσε: «Αν μου προκάλεσε έκπληξη; Δεν ξέρω. Τα πάντα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα και αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι στο ποδόσφαιρο. Για τους ποδοσφαιριστές είναι κάπως καλύτερα, καθώς δεν απολυόμαστε όπως συμβαίνει με τους προπονητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.