Με 20 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Παίδων

Με 20 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στη Ρωσία.

Με 20 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στη Ρωσία. Με πλήρη αποστολή οι αθλητές μας θα επιδιώξουν διακρίσεις, καλά πλασαρίσματα και φυσικά πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα Σκόπια ξεκινάει αύριο και θα ολοκληρωθεί στις 20 του μηνός.

Στην ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι Αντώνης Παροτσίδης (55κ.), Γιώργος Νικολόπουλος (65κ.), Νίκος Ντούνιας (110κ.), Δημήτρης Τσομπανόπουλος (80κ.), Αρχοντής Ξούρας (92κ.), Βαγγέλης Μπούκης (51κ.), Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου (71κ.) και Αναστάσιος Ιακωβίδης (48κ.)

Στην ελευθέρα θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Κουγιουμτσίδης (60κ.), Χριστόφορος Λοϊζίδης (65κ.), Γκίβι Μπλιάτζι (92κ.) Γιάννης Μαρτίδης (51κ.), Γιάννης Μουστόπουλος (71κ.), Χαράλαμπος Αυτοφορίδης (80κ.) και Δημήτρης Τουλκερίδης (110κ.).

Στις Κορασίδες θα αγωνιστούν οι: Μαγδαληνή Ψωμιάδου (53κ,), Κωνσταντίνα Μαρτίδου (69κ.), Ζωή Χατσαβούρα(57κ.) , Ευαγγελία Παϊτάρη (61κ.), Ροδοθέα Παπαδοπούλου (65κ.).

Στα Σκόπια θα ταξιδέψουν επίσης οι προπονητές Γιάννης Παγκαλίδης, Αλέξης Κολιτσόπουλος, Αμιράν Καρντάνοβ, Θέμης Ιακωβίδης και Ανδρέας Χριστοδουλάκης, καθώς και ο διαιτητής Τρύφωνας Πελετίδης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Χρήστος Παππούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.