«Έπεσε» στην Παμπλόνα

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε απρόσμενη ήττα με 3-2 από την Οσασούνα στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα» και θα μείνει πιθανότατα ακόμη πιο πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε απρόσμενη ήττα με 3-2 από την Οσασούνα στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα» και θα μείνει πιθανότατα ακόμη πιο πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι πρωταθλητές που δέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ από τον Λέκιτς στο 4′ και το 22′, διατηρήθηκαν στο -7 από τη Ρεάλ που υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (12/2) τη Λεβάντε.
 
Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου μέρους, με κοντινό σουτ του Αλέξις στο 51′, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη εναντίον της «Μπάρτσα» από το 2006. Ο Ραούλ Γκαρθία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 56′ και το μόνο που κατάφερε η Μπαρτσελόνα ήταν να μειώσει στο 73′ με τον νεαρό Τέγιο.
 
Η Οσασούνα πήγε στους 31 βαθμούς και είναι στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ από την άλλη, η πρώτη ήττα για το 2012 και δεύτερη στη σεζόν αναμένεται να κοστίσει ακριβά στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται από τη Βαρκελώνη. Η επιλογή του Ισπανού τεχνικού να αφήσει στον πάγκο τους Τσάβι, Ινιέστα και Φάμπρεγας δεν αποδείχθηκε, σε κάθε περίπτωση, ενδεδειγμένη.
 
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Σέρχιο, Μιγκέλ Φλάνιο, Ραϊτάλα, Μαρκ Μπερτράν, Νεκουνάμ, Ραούλ Γκαρθία (89′ Νταμιά), Πουνιάλ, Θεχούδο, Νίνο (77′ Λόλο), Λέκιτς (71′ Μπαλντέ)
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ (46′ Κουένκα), Αμπιντάλ, Ντάνι Άλβες, Πικέ (71′ Φάμπρεγας), Μασεράνο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σέρχιο Ρομπέρτο, Μέσι, Σάντσες, Πέδρο (46′ Τέγιο)




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.