Στο Ντίσελντορφ την Παρασκευή η Παπαχρήστου

Στο διεθνές μίτινγκ του Ντίσελντορφ θα αγωνιστεί την Παρασκευή η Βούλα Παπαχρήστου με στόχο μια καλή εμφάνιση στο φετινό ντεμπούτο της στο τριπλούν στον κλειστό στίβο αλλά και την επίτευξη του ορίου συμμετοχής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Στο διεθνές μίτινγκ του Ντίσελντορφ θα αγωνιστεί την Παρασκευή η Βούλα Παπαχρήστου με στόχο μια καλή εμφάνιση στο φετινό ντεμπούτο της στο τριπλούν στον κλειστό στίβο αλλά και την επίτευξη του ορίου συμμετοχής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης (9-11 Μαρτίου).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Νέων γυναικών θα έχει την ευκαιρία στη Γερμανία να βρεθεί αντιμέτωπη στο τριπλούν με σπουδαία ονόματα του αγωνίσματος, όπως την Κουβανή Γιαργκέλις Σαβίνιε, την Ουκρανή νικήτρια πέρυσι στο Νταεγού Ολγα Σαλαντούχα (14.94μ), αλλά και την Μέιμπελ Γκάι από την Κούβα, 4η πέρυσι στην ίδια διοργάνωση (14.67μ).

«Είναι μαγεία να βρίσκομαι σε ένα τόσο όμορφο μέρος και μεγαλύτερη μαγεία, που έχω την τύχη να ανταλλάσσω απόψεις με αθλητές υψηλού επιπέδου. Είναι σημαντικό για μένα ότι θα πάρω μέρος σε ένα μίτινγκ, όπου μετέχουν σπουδαία ονόματα του αγωνίσματος” είπε αρχικά η Παπαχρήστου. 
Και συνέχισε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δείξω αγωνιστικότητα. Θέλω να είμαι μέσα στο πλάνο που σχεδίασε ο προπονητής μου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Το ατομικό ρεκόρ της Παπαχρήστου στον κλειστό στίβο είναι 14.47μ από τον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στο Τορίνο, ενώ στον ανοικτό έχει κάνει 14.72μ από το καλοκαίρι του 2011.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.