Μιραλάς: «Το μυαλό μας μόνο στην ΑΕΚ»

Να ξεχάσουν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και το ματς με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League θέλει από τους «ερυθρολεύκους» ο Κέβιν Μιραλάς, εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Να ξεχάσουν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και το ματς με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League θέλει από τους «ερυθρολεύκους» ο Κέβιν Μιραλάς, εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η αναμέτρηση με την Ένωση είναι σημαντική για την ομάδα του και δήλωσε πως η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για την ομάδα του.

Ο Μιραλάς τόνισε αρχικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πέρσι χάσαμε δυο φορές στην έδρα του ΠΑΟΚ, οπότε αυτό το παιχνίδι ήταν έξτρα σημαντικό για εμάς. Με αυτή τη νίκη μειώσαμε κι άλλο τη διαφορά μας από τον Παναθηναϊκό. Για το γκολ που έβαλα, δεν είχα ξεχάσει τι είχε γίνει πέρσι στην Τούμπα. Παρόλο που φέτος ήταν πολύ περισσότερος κόσμος και πέταξαν περισσότερα αντικείμενα, δεν με σταμάτησε αυτό».

Σχετικά με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ τόνισε: «Την Παρασκευή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε να το κερδίσουμε. Όταν τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν. Αυτή τη στιγμή όλο μας το είναι επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Επίσης, ο Μιραλάς τόνισε: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και πολλούς παίκτες που δεν ήταν παρόντες. Τώρα όλοι έχουν επανέλθει, είναι έτοιμοι 100% να δώσουν το μάξιμουμ».

Τέλος, ο Βέλγος επιθετικός αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ήταν κάτι που είχαμε συμφωνήσει με τον Τζαμέλ Αμπντούν, είχαμε πει πως όποιος από τους δυο σκοράρει, θα κάνουμε κάτι μαζί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα ευχαρίστηση και πρέπει να το διασκεδάζουμε όταν σκοράρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.