Χρυσικόπουλος: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας»

Ο Λίνο Χρυσικόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό Superfoods να μετρήσει τις δυνάμεις του και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τους μικρούς τελικούς με τον Προμηθέα.

Ο Λίνο Χρυσικόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό Superfoods να μετρήσει τις δυνάμεις του και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τους μικρούς τελικούς με τον Προμηθέα. Ο Έλληνας παίκτης φάνηκε να θεωρεί ήδη πως οι δυο «αιώνιοι» θα βρεθούν στον τελικό των play off του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εφετινή πορεία του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Αρχικά, ο Χρυσικόπουλος δήλωσε: «Θεωρώ πως το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε στην καλή μας επιθετική λειτουργία σε όλη την διάρκεια. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για πολλά ελεύθερα σουτ, ήμασταν σε αρκετά καλή μέρα στα τρίποντα και εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονεκτήματα που δημιουργήσαμε». 

Στη συνέχεια δήλωσε για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είμαστε μια καλή ομάδα, το βλέπουμε στις προπονήσεις, δεν περιμένουμε μόνο τους αγώνες. Δουλεύουμε σκληρά και ο χρόνος λειτουργεί προς όφελός μας. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη από τον Νοέμβρη». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να προετοιμαστούμε για τον Προμηθέα, που έδειξε όλη τη χρονιά, όπως και κόντρα στο Λαύριο, πόσο καλή ομάδα είναι».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.