Ευρώπη μέσω Ξάνθης!

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Ξάνθης στην οποία ταξιδεύει με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Ξάνθης στην οποία ταξιδεύει με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος. Μετά το Σαββατιάτικο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για την πόλη της Θράκης, ο Μανουέλ Μασάδο, ανακοίνωσε τους 18 εκλεκτούς του, οι οποίοι είναι οι εξής: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Φατί, Κατίδης, Τόχα, Καστίγιο, Ούμπιντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.  

Εκτός, έμεινε τελικά ο τραυματίας, Νόε Ακόστα, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να προλάβει το παιχνίδι. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ακόμη, οι επίσης τραυματίες Παπαστεριανός, Πρίττας, Σηφάκης, ο τιμωρημένος Γιαννιώτας και ο Νάτσο Γκαρσία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στα Πηγάδια. Το 4-4-2 με ρόμβο είναι ο αγαπημένος του σχηματισμός και θα τον εφαρμόσει για πρώτη φορά από την αρχή, στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, έχοντας μπροστά του, στις θέσεις των στόπερ, τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ. Αριστερό μπακ θα είναι ο Μίσελ, δεξί ο Καζναφέρης και από εκεί και μετά τοποθετείται ο ρόμβος, ως εξής: Κόφτης ο Φατί, αριστερά ένας εκ των Καπετάνου ή Κατίδη (κάποιες πιθανότητες έχει και ο Σολτάνι), δεξιά ο Νέτο και στην κορυφή ο Ούμπιντες. Το δίδυμο της επίθεσης θα συνθέσουν οι Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος.

Στο πλευρό των κιτρίνων θα σταθούν περίπου 1300 φίλοι της ομάδας οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το αλμυρό εισιτήριο, θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη από κάθε γωνιά της Β. Ελλάδας. Κι αυτό, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα για τους Θεσσαλονικείς, καθώς σε περίπτωση νίκης, πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής των γκρουπ κορυφής και συνεπώς την Ευρώπη.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.