Ο Ντάρκο αισιοδοξεί για τον τίτλο

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» σίγουρος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» σίγουρος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο. Κάτι που αποτελεί το σημαντικότερο στόχο για την ομάδα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα», τόνισε ο Σέρβος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοβάσεβιτς: «Είναι ο δεύτερος χρόνος μου στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι φέτος βρισκόμαστε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο. Κάτι που αποτελεί το σημαντικότερο στόχο για την ομάδα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά θα παίζουμε ξανά στο Champions League γιατί εμείς είμαστε οι καλύτεροι».

«Παρακολουθώ πολλούς αγώνες και ποδοσφαιριστές, ενώ έχω με τον πρόεδρο ιδιαίτερη σχέση. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος αγαπά με πάθος τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο για μένα είναι να βρίσκω ό,τι καλύτερο υπάρχει για τον Ολυμπιακό.  Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα μας πολύ γρήγορα το καταλαβαίνουν αυτό».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας πω ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Οι οπαδοί μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση τόσο στα παιχνίδι εντός έδρας, όσο και εκτός μια και ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται. Πρόσφατα λύσαμε το συμβόλαιο του Γέστε, αλλά έχουμε ακόμη τους Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Φουστέρ και τον Ιμπαγάσα που έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ισπανία. Σίγουρα η παρουσία ενός πολύ μεγάλου προπονητή, του Ερνέστο Βαλβέρδε, τους βοηθά πολύ, ωστόσο έχουμε κι άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μοντέστο, Πάντελιτς, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ. Όπως σας έχω ήδη πει έχουμε καλή ομάδα και θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.