Σενάρια για Λουνγκ στον ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Σίλβιου Λουνγκ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, για την ενίσχυσή του στη θέση του τερματοφύλακα, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Την περίπτωση του Σίλβιου Λουνγκ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, για την ενίσχυσή του στη θέση του τερματοφύλακα, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου, οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά μελετούν την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Άστρα, ο οποίος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τους «ασπρόμαυρους».

Ο 26χρονος τερματοφύλακας πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο ρουμανικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Εντός των ρουμανικών συνόρων, η Στεάουα Βουκουρεστίου φέρεται να τον έχει εντάξει στη μετεγγραφική της λίστα. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα για τα περί ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Βελλίδη για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ στο ρόστερ του υπάρχουν ακόμα ο Γλύκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.