Έστειλε τις απαντήσεις η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα το θέμα της κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», χωρίς νέες καθυστερήσεις και για αυτό τον λόγο έστειλε τις σχετικές απαντήσεις, στις ερωτήσεις που της γνωστοποίησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα το θέμα της κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», χωρίς νέες καθυστερήσεις και για αυτό τον λόγο έστειλε τις σχετικές απαντήσεις, στις ερωτήσεις που της γνωστοποίησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του στα γραφεία της Aegean, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου και αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία σκιά στο συγκεκριμένο θέμα.

Για αυτό τον λόγο, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους τέθηκαν από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει τις προσεχείς ημέρες συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη, προκειμένου να συζητηθεί το πώς θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα και να μην υπάρξουν νέες καθυστερήσεις. Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί αισιοδοξία, πως σύντομα θα βγουν οι σχετικές άδειες, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, για την κατασκευή του νέου γηπέδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.