Τελειώνει και τυπικά του Γιάννου

Οι υπογραφές των συμβολαίων απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Απόστολου Γιάννου στην Γκουανγκζού, με τον παίκτη να έχει ταξιδέψει ήδη στην Κίνα.

Οι υπογραφές των συμβολαίων απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Απόστολου Γιάννου στην Γκουανγκζού, με τον παίκτη να έχει ταξιδέψει ήδη στην Κίνα. Ο Έλληνας επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την κινεζική ομάδα, αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. 

Οι Κινέζοι φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να είχαν στρέψει την προσοχή τους στην ελληνική αγορά τις τελευταίες ημέρες και πέρα από τον επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Καρίμ Ανασαριφάρντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιρανός επιθετικός κοστολογείται από τον Πανιώνιο κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, με τους Κινέζους να προσφέρουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης 400 χιλιάδες ευρώ άμεσα και 600 χιλιάδες ευρώ, το ερχόμενο καλοκαίρι. Τελικά, η μετεγγραφή δεν προχώρησε και ο παίκτης θα παραμείνει στη Νέα Σμύρνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.