Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι για την πρόκριση

Την πόρτα της οκτάδας του Challenge Cup κτυπά την Τετάρτη (19.00 Novasports 4) ο Ολυμπιακός στο "Μελίνα Μερκούρη" με αντίπαλο την Μακάμπι.

Την πόρτα της οκτάδας του Challenge Cup κτυπά την Τετάρτη (19.00 Novasports4) ο Ολυμπιακός στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη με αντίπαλο την Ισραηλινή Μακάμπι. Ο αντίπαλος των “ερυθρόλευκων” μπορεί να μην τρομάζει σαν όνομα αλλά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Καλμαζίδης ο αγώνας μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι.

«Έχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο, έως τώρα, παιχνίδι μας για το Challenge Cup. Δεν είναι μόνο η δυναμικότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και τα δικά μας προβλήματα τραυματισμών με τα οποία βέβαια, έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε. Το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ μας πεισμώνει πολύ και θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε  τη νίκη», ήταν το σχόλιο του κόουτς του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Καλμαζίδης δεν έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Φιλίποφ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παύλου Κουζούνη. Η πρωτοπόρος στο Ισραηλινό πρωτάθλημα Μακάμπι που είναι ενισχυμένη με τον πρώην άσσο του Παναθηναϊκού Βραζιλιάνο Μαρσέλο Σάκι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και στηρίζει τις ελπίδες της στο άγχος των γηπεδούχων.

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Ως γηπεδούχος θα έχει πίεση και άγχος για τη νίκη στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχουμε» ήταν το σχόλιο του προπονητή της Ζοάρ Μπαρ Νέτζερ. Η Μακάμπι παίζει στο Challenge Cup αφού αποκλείστηκε απο το Κύπελλο Συνομοσπονδίας απο τη Λαμία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 9 Φεβρουαρίου (19:30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.