Κομπανί: «Είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες»

Ο Βίνσεντ Κομπανί υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι πεινασμένη για επιτυχίες και συμπλήρωσε πως οι «πολίτες» ήθελαν πολύ τη νίκη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (3-1).

Ο Βίνσεντ Κομπανί υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι πεινασμένη για επιτυχίες και συμπλήρωσε πως οι «πολίτες» ήθελαν πολύ τη νίκη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (3-1). Ο ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί των Ουκρανών, καθώς επίσης και για τη ρεβάνς με της Αγγλίας.

Αρχικά, ο Κομπανί υπογράμμισε: «Η εμφάνιση ήταν καλή, με πολύ πίεση ψηλά. Ο Τζο Χαρτ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, όταν κλήθηκε να βοηθήσει τα πήγε καλά».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την ρεβάνς του Μάντσεστερ: «Πάμε στο δεύτερο ματς με πολλές πιθανότητες πρόκρισης, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Φαινόμασταν μία ομάδα που ήταν πεινασμένη για επιτυχία απόψε».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αποκλεισμό από το Κύπελλο: Αγγλίας: «Δεν νιώθω και πολύ καλά μετά τον αποκλεισμό στο FA Cup, όλα τα τρόπαια είναι προτεραιότητα. Κάθε ματς είναι προτεραιότητα. Δεν μπορείς να προβλέψεις σε πια διοργάνωση θα πας καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.