Ετοιμάζει αλλαγές ο Στραματσιόνι

Με αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κατόπιν απόφασης του Αντρέα Στραματσιόνι.

Με αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κατόπιν απόφασης του Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός προτίθεται να αλλάξει ακόμα και το σύστημα των «πράσινων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς αναζητεί την καλύτερη διάταξη για την ομάδα του, κυρίως εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» δοκιμάζει τις τελευταίες ημέρες το 4-2-3-1, θέλοντας να αλλάξει το 4-3-3, που χρησιμοποιούσε τον τελευταίο καιρό. Ο προπονητής των «πράσινων» φέρεται να μελετάει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μάικλ Εσιέν στο βασικό σχήμα των «πράσινων». Ο Στραματσιόνι δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες τον Στιλ στην εστία και τους Τελάντερ και Μολέδο στο κέντρο της άμυνας. Οι Πράνιτς και Μέστο ήταν οι δυο μπακ, με τους Ζέκα και Εσιέν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως αμυντικοί μέσοι.

Οι Αμπέντ, Βιγιαφάνες και Καλτσάς ήταν οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές από τον Ιταλό, ο οποίος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα του ΟΑΚΑ το Σάββατο, με μια τελευταία προπόνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.