Νάβας: «Μας πίστεψαν οι οπαδοί μας»

Ο Κέιλορ Νάβας αφιέρωσε το εφετινό Champions League στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι όπως τόνισε, δεν έχασαν την πίστη τους στην ομάδα.

Ο Κέιλορ Νάβας αφιέρωσε το εφετινό Champions League στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι όπως τόνισε, δεν έχασαν την πίστη τους στην ομάδα. Παράλληλα, ο διεθνής Κοσταρικανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στα λάθη του Κάριους, τα οποία έκριναν την αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Νάβας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας, μας υποστήριζαν πάντα μέχρι το τέλος. Δεν έχασα ποτέ την πίστη, ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν υγιής κι έτοιμος για αυτόν τον τελικό. Είναι αλήθεια, είμαστε και πάλι πρωταθλητές και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους που πάντα πίστευαν σε εμάς».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Κάριους: «Το να είσαι τερματοφύλακας είναι πολύ περίπλοκο, ελπίζω ότι ο Κάριους να το ξεπεράσει, έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του».

Τέλος, ο Νάβας υπογράμμισε: «Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου, ακόμα και όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Ήμασταν πάντα εδώ, είμαστε σαν πρωταθλητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.