Μάντζιος: «Χωρίς άγχος για τη νίκη» (vid)

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για το ματς με την Κέρκυρα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αυτό που δεν του άρεσε από την ομάδα του, για την επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο Εμανουέλ Οκόγε, χαρακτήρισε σημαντικό το ματς με την Κέρκυρα, αλλά όχι δίχως αύριο, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Ζαν Ζακ Πιερ.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτό που δεν του άρεσε από την ομάδα του:
“Ήταν ένα παιχνίδι, πλασματικό, σε ότι αφορά το σκορ. Μέχρι το 3-0 η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε δοθεί το πέναλτι και τότε θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Μετά το γκολ του Ολυμπιακού ήμασταν καλοί. Δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε ευκαιρίες και δεν μπορώ να πω ότι κινδυνεύσαμε σημαντικά. Και στο δεύτερο μέρος το ματς πήγε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Από τη στιγμή όμως που δεχθήκαμε δεύτερο και τρίτο γκολ η ομάδα κατέρρευσε ψυχολογικά. Θεωρώ πλασματικό το σκορ. Είμαι ικανοποιημένος σε ότι αφορά την απόδοση της ομάδας. Δεν παρατήσαμε το ματς. Ακόμα και στο 2-0 πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Παρατήσαμε το παιχνίδι όταν δεχθήκαμε τρίτο γκολ. Είναι και θέμα εμπειρίας μια ομάδας τέτοιες καταστάσεις. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε γιατί είναι νέα παιδιά και δεν υπάρχει εμπειρία. Ξέραμε εκ των πραγμάτων ότι είναι δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό. Κάναμε την προσπάθειά μας, το Κύπελλο όμως τελείωσε για εμάς. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο βασικός μας στόχος. Δεν μου άρεσε η αντίδραση που είχαμε μετά το 2ο και 3ο γκολ. Ήταν σαν να πετάξαμε λευκή πετσέτα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην συγχωράει το παραμικρό λάθος. Αυτό ήταν ένα κομμάτι που δεν μου άρεσε καθόλου και δεν θέλω η ομάδα μου να παρατάει κανένα παιχνίδι”.

Για την επιλογή του Οκόγε στο αρχικό σχήμα:
“Δώσαμε ευκαιρία να παίξει και στον Οκόγε. Είναι ένας παίκτης ταχύτατος, νέο παιδί, με όρεξη. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και κάποια παιδιά “φρέσκους” για τον αγώνα με την Κέρκυρα γιατί ο στόχος είναι διπλός. Πήρε την ευκαιρία του και από εκεί και πέρα προχωράμε”.

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα:
“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι έτσι όπως έχει έρθει η κατάσταση. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχει η ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα, πάρα πολλά παιχνίδια και δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος. Είναι από τα ματς τα οποία ο προγραμματισμός μας και ο στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε”.

Για την βελτιωμένη εικόνα της Κέρκυρας: “Είναι μια ομάδα η οποία έχει αλλάξει πρόσωπο. Βλέπουμε ότι δύσκολα δέχεται γκολ. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τα αδύνατα σημεία της και θεωρώ ότι ο καλός Πανιώνιος δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα και αποτελέσματα που έχουμε τελευταία”.

Για επικίνδυνο σημείο της Κέρκυρας: “Έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Στα στημένα είναι ιδιαίτερα ψηλή ομάδα και θέλει προσοχή. Είναι μια ομάδα οργανωμένη”.

Για τον Ζαν Ζακ Πιερ και τους συνολικά 4 κεντρικούς αμυντικούς: “Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος, αλλά από την άλλη είναι δύο θέσεις, αυτές των κεντρικών αμυντικών, οι οποίοι ξαφνικά αλλάζουν τα δεδομένα στην ομάδα και με τη φυγή του Τσότσαλιτς. Ο Πιερ είναι ένας παίκτης έμπειρος, ωστόσο, δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με την ομάδα. Και αυτό εμπεριέχει ένα ρίσκο. Θα δούμε, θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε αναλόγως”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.