Χιμένεθ: “Δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ”

Καθόλου εύκολο δεν ήταν για τον Μανόλο Χιμένεθ να αφήσει την ΑΕΚ, με τον Ισπανό προπονητή, να αναφέρεται με καλά λόγια για την Ένωση, κατά την παρουσίασή του από τη Λας Πάλμας. Τι είπε για Λιβάια.

Καθόλου εύκολο δεν ήταν για τον Μανόλο Χιμένεθ να αφήσει την ΑΕΚ, με τον Ισπανό προπονητή, να αναφέρεται με καλά λόγια για την Ένωση, κατά την παρουσίασή του από τη Λας Πάλμας. Τι είπε για Λιβάια.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Θα ήθελα να ξεκινήσω την παρουσίαση μου με την αποχώρησή μου από το προηγούμενο σύλλογο που βρέθηκα. Σήμερα πρέπει να πω ότι ποτέ δεν σταμάτησε να έχει θέση στην καρδιά μου η ΑΕΚ. Για μένα ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΑΕΚ και μόνο η επιθυμία μου να γυρίσω στην Ισπανία έπειτα από έναν δύσκολο χρόνο με έκανε να δεχτώ την πρόταση που μου έκανε η Λας Πάλμας. Να πω ότι ήταν πάντα στην καρδιά μου, ήμουν ετυτυχισμένος στην Αθήνα και δούλεψα πολύ σκληρά για να γίνω πρωταθλητής και να φτάσω στον τελικό Κυπέλλου. Ευχαριστώ για τη στήριξη του συλλόγου και του κόσμου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου και δεν ήμουν ξεκάθαρος για αυτό, υπήρχε η επιτακτική ανάγκη να επιστρέψω στην Ισπανία. Ευχαριστώ την ΑΕΚ, που θα έχω πάντα στην καρδιά μου και την Λας Πάλμας που με επέλεξε για πρώτο προπονητή.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο νησί και σκοπεύω να αφήνω τα πάντα πίσω μου σε κάθε προπόνηση. Το ποδόσφαιρο είναι η δική μου αποστολή. Δεν πρέπει να ζούμε με βάση το παρελθόν ή να μετανιώνουμε για πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε κάθε παιχνίδι να αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός για εμάς και όταν μία άσχημη στιγμή έρχεται να προσπαθούμε να σηκώνουμε κεφάλι και να κοιτάμε μπροστά.

Η Λας Πάλμας πρέπει να είναι μία ανοιχτή και φιλόδοξη ομάδα. Σε ότι αφορά την δουλειά και την αφοσίωση πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ευχαριστώ την ΑΕΚ, θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Σε ότι αφορά τον Σέρχιο Αραούχο είχε μία φανταστική σεζόν.

Όλα όσα μου είπε για το κλαμπ ήταν φανταστικά και ελπίζω να απολαύσω κάθε στιγμή εδώ στην Λας Πάλμας. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και μου αρέσουν οι γενναίες προκλήσεις. Είμαι φιλόδοξος. Η Λας Πάλμας με έπεισε και να ‘μαι εδώ. Είμαι ένας προπονητής που πιστεύει πολύ στους παίκτες από την ακαδημία. Η Segunda Division είναι μεγάλη, ανταγωνιστική και επίπονη. Θα πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή”.

Για τον Μάρκο Λιβάια είπε:
«Ο Μάρκο έκανε σπουδαία δουλειά στην ΑΕΚ. Είχε υποδειγματική συμπεριφορά, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν του. Μακάρι να ανήκε στην Λας Πάλμας, αλλά ανήκει στην ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.