Στην Ολλανδία ο Νέμεθ

Στην Ολλανδία και τη Βααλβάικ θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Στην Ολλανδία και τη Βααλβάικ θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν τα βρήκε με την ομάδα των Ιωαννίνων. Πάντως ο Ούγγρος άσος δεν έμεινε πολύ χωρίς ποδοσφαιρική… στέγη καθώς η ολλανδική ομάδα τον προσέγγισε άμεσα και τον έπεισε να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Νέμεθ έπεισε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και αν όλα πάνε καλά τότε αναμένεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του κόντρα στην Φενλό για την 19η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο πρώην στράικερ της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και Ολυμπιακού Βόλου παρά τις πρώτες καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο ελληνικό πρωτάθλημα, δε… στέριωσε στην Ελλάδα και πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του στη χώρα της «τουλίπας».

Για τον Νέμεθ, ο τεχνικός της Βααλβάικ, Ρουντ Μπρουντ, δήλωσε: « Ο Κριστιάν είναι ένας ποδοσφαιριστής σχετικά ολοκληρωμένος με σπουδαίο ταλέντο που μπορείς αμέσως να διακρίνεις. Αυτός ο τύπος το κάνει το σκοράρισμα να μοιάζει με πολύ εύκολη δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.