Με τρία γκολ στο +5 ο Παναθηναϊκός (vid)

Με τον Λέτο να σερβίρει και τους Σαριέγκι, Τοτσέ να εκτελούν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Λεβαδειακού με 3-0 και αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς.

Με τον Λέτο να σερβίρει και τους Σαριέγκι, Τοτσέ να εκτελούν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Λεβαδειακού με 3-0 και αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς.


Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ. Στο 16′ ο Βασιλείου έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Καρνέζης βγήκε νικητής από αυτή τη μονομαχία διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δύο λεπτά αργότερα, αλλά και πάλι τερματοφύλακας ήταν αυτός που χαμογέλασε. Ο Κυριακίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κουίνσι.


Το σύνολο του Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπαθούσε από τα πλάγια με τους Κουίνσι, Ζέκα και Λέτο να διασπάσουν την άμυνα του Λεβαδειακού και να απειλήσουν τον Κυριακίδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά. Το Γόρδιο δεσμό έλυσε στο 33′ ο Σαριέγκι με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λέτο.


Ο Λεβαδειακός όσες φορές βρήκε μπροστά του οργανωμένη άμυνα δεν μπόρεσε να “πατήσει” περιοχή, κάτι που έκανε μόνο όταν κάποιος παίκτης του Παράσχου έφευγε στην αντεπίθεση. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, χωρίς να μπορέσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά.

Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γιώργος Παράσχος ετοιμαζόταν να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Παπαδόπουλου, ωστόσο εκείνη την ώρα σε ακόμα μία στημένη φάση, ο Παναθηναϊκός βρήκε το δρόμο και για δεύτερο γκολ. Ο Λέτο επιχείρησε το σουτ και ο Τοτσέ με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του στο 58′. Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν και πέντε λεπτά αργότερα, με τον Αργεντινό να βγάζει μόνο του απέναντι από τον Κυριακίδη τον Τοτσέ, ο οποίος με σουτ έγραψε το 3-0.


Ο Παπαδόπουλος ήταν αρκετά δραστήριος επιθετικά, αλλά δεν μπορούσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αμυντικού διδύμου των “πρασίνων”, έτσι ώστε να φανεί απειλητικός για την εστία που υπερασπιζόταν ο Καρνέζης.


Χωρίς να έχει εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του, ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η μοναδική φορά που το σύνολο του Παράσχου ανησύχησε τους πράσινους ήταν στις καθυστερήσεις με τον Σουμπίνιο.


Το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που στέλνει τον Παναθηναϊκό στο +5 από τον Ολυμπιακό.


Δείτε video με δηλώσεις του Ταμπάκη του Παναθηναϊκού και του Νικολακάκη του Λεβαδειακού στην κάμερα του Novasports, πριν την έναρξη του αγώνα…

Γήπεδο: “Σπύρος Λούης”, ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Πάνου, Ποντίκης
4ος Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)


Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Βιτόλο (71΄ Καραγκούνης), Σιμάο, Ζέκα, Κουίνσι (82΄ Μαυρίας), Λέτο, Τοτσέ (78΄ Πετρόπουλος).
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (59΄ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (71΄ Ζαουί), Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος (59΄ Σάντσες), Μεντί, Πόποβιτς, Σουμπίνιο  







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.