Τσιρίλο: «Μόνο με νίκη ελπίζει ο ΠΑΟΚ»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο υπογράμμισε πως μόνο με νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο υπογράμμισε πως μόνο με νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε στον επικείμενο ημιτελικό των «ασπρόμαυρων» με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι θετικό πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν καλή ψυχολογία, μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Αρχικά, ο Τσιρίλο τόνισε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το κύπελλο. Αυτό το στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το θετικό είναι ότι έρχεται από δύο καλά αποτελέσματα, έπαιξε καλά με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα και οι παίκτες έχουν πλέον καλύτερη ψυχολογία. Θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών όπως και τη δική μου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Φυσικά το έργο του δεν είναι εύκολο, έχοντας απέναντι του τον Ολυμπιακό που κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τη νίκη στην έδρα του προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση ενόψει της ρεβάνς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.