Πασκουάλ: «Ο Αντετοκούνμπο ήταν το κλειδί»

Τα εύσημα στον Θανάση Αντετοκούνμπο απένειμε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ για τη συμβολή του αθλητικού φόργουορντ στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.

Τα εύσημα στον Θανάση Αντετοκούνμπο απένειμε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ για τη συμβολή του αθλητικού φόργουορντ στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του καταλανού τεχνικού: 
«Θέλω να συγχαρώ στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς Παπαθεοδώρου για όλη τη χρονιά. Έχουν κάνει μια εξαιρετική σεζόν, έπαιξαν καλό μπάσκετ στη διάρκεια της περιόδου και τους αξίζει σεβασμό. Ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρο ότι έπαιξε καλύτερα από εμάς στα πρώτα δέκα λεπτά. Δεν μας επέτρεψε να οργανώσουμε σωστά την επίθεσή μας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη εξαιτίας της άμυνάς του αλλά και της δικής μας απόδοσης. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, είχαμε 20 λεπτά εξαιρετικού μπάσκετ, βρήκαμε ελεύθερα σουτ κι έτσι ανοίξαμε τη διαφορά και κερδίσαμε». 

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Θεωρώ ότι ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες, έδωσε ενέργεια και άλλαξε πνεύμα στην ομάδα. Ήταν το κλειδί για μας στο να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την σημαντική διαφορά στην ευστοχία της ομάδας του στα τρίποντα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο: «Είναι δύσκολο να το απαντήσω. Ένα κομμάτι είναι η ενέργεια, το συναίσθημα της στιγμής. Στο διάστημα που λέτε δεν βάζαμε βολές αλλά και τα ελεύθερα σουτ. Το πιο σημαντικό είναι πώς αντιδρά η ομάδα κι εμείς είχαμε σωστή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.