Ρανιέρι: «Φαβορί είναι η Τότεναμ»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υπογράμμισε πως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος είναι η Τότεναμ και όχι η Λέστερ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υπογράμμισε πως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος είναι η Τότεναμ και όχι η Λέστερ. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η λονδρέζικη ομάδα είναι δυνατή σε κάθε σημείο και συμπλήρωσε πως τα «σπιρούνια» έχουν περισσότερες πιθανότητες από τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Αρχικά, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδος τόνισε: «Η Τότεναμ είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν παίζω παιχνίδια. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα συμφωνούσε μαζί μου. Λέω την αλήθεια. Λέω αυτό που πιστεύω. Η Τότεναμ είναι δυνατή σε κάθε σημείο. Ξέρουν τι θέλουν. Κανείς δεν μιλάει για την Τότεναμ. Αλλά είναι το φαβορί. Μετά είναι η Άρσεναλ και μετά η Μάντσεστερ Σίτι».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, σχετικά με την παρουσία της ομάδας του στην κορυφή της βαθμολογίας: «Δεν είμαστε η Μπάγερν Μονάχου, είμαστε η Λέστερ. Καταλαβαίνω γιατί όλοι έχουν εκπλαγεί με την θέση μας γιατί είναι απίστευτο, αλλά ούτε καν σκεφτόμαστε την κατάκτηση του τίτλου».

Τέλος, ο Ρανιέρι υπογράμμισε για το αν παρακολούθησε την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ: «Ήμουν με την οικογένειά μου, δεν το είδα. Μετά ήμουν επικεντρωμένος στην Γουέστ Μπρόμγουιτς. Είναι σημαντικό αυτό που κάνουμε εμείς, όχι οι άλλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.