Ερνάνι: «Ευχαριστώ τον Σίλβα»

Ο Ερνάνι ευχαρίστησε τον Μάρκο Σίλβα για την εμπιστοσύνη, που του έδειξε και τον πήρε στον Ολυμπιακό την εφετινή σεζόν.

Ο Ερνάνι ευχαρίστησε τον Μάρκο Σίλβα για την εμπιστοσύνη, που του έδειξε και τον πήρε στον Ολυμπιακό την εφετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως νιώθει πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και πως πάντα παλεύει για μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Ερνάνι μίλησε στην εφημερίδα «Record». 

Αρχικά, ο παίκτης του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό γιατί θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά φυσικά θέλω να κερδίσω και μια θέση στην Πόρτο. Για αυτό ήρθα στην Ελλάδα. Να βελτιώσω τις ικανότητές μου και για να παλέψω για μια θέση στην ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Ερνάνι συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως είμαι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και μέρα με την ημέρα νιώθω πιο καλός, γιατί το να πάω στο εξωτερικό, με ωρίμασε και με έκανε πιο σωστό άνθρωπο. Πιστεύω πως ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικό βήμα για μένα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και για τον Μάρκο Σίλβα: «Πιστεύω πως ήταν μια καλή ευκαιρία στην καριέρα μου. Πάνω από όλα έπρεπε να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα στην Πόρτο και ο Μάρκο Σίλβα που έδωσε αυτή την ευκαιρία. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.