Στο Final-4 με 100…παρα ένα η ΤΣΣΚΑ

Με πολυφωνία στην επίθεση και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας η ΤΣΣΚΑ νίκησε για τρίτη φορά την Ρίγα (99-73) και προκρίθηκε άνετα στο Final-4 της VTB, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ.

Με πολυφωνία στην επίθεση και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας η ΤΣΣΚΑ νίκησε για τρίτη φορά την Ρίγα (99-73) και προκρίθηκε άνετα στο Final-4 της VTB, όπου  θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ. 

Ελάχιστοι πίστευαν ότι η Ρίγα μπορούσε να καταβάλλει κάτι περισσότερο από μικρή αντίσταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό της Βαλτικής λίγκας, και δεν είχαν άδικο. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη σκόραρε όπως και όποτε ήθελε, έφτασε τους 49 πόντους στο ημίχρονο (49-38) και σε συνδυασμό με το επιμέρους 29-16 της τρίτης περιόδου καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι. 

Ενδεικτικό της ολοκληρωτικής εμφάνισης των Μοσχοβιτών είναι το γεγονός πως σκόραραν και πήραν έστω ένα ριμπάουντ και οι 12 παίκτες που αγωνίστηκαν, ενώ μοίρασαν τουλάχιστον μία ασίστ οι 11/12 με εξαίρεση τον Κλάιμπερν. Συνολικά η ΤΣΣΚΑ τελείωσε το παιχνίδι με 29 ασίστ για 13 λάθη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.