Στις 17 Απριλίου ο 3ος Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος

Ο χρόνος κυλά πλέον αντίστροφα για τη διεξαγωγή του 3ου Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα! Μετά από απόφαση του Δήμου Μαραθώνα, ο Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου.

Ο χρόνος κυλά πλέον αντίστροφα για τη διεξαγωγή του 3ου Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα! Μετά από απόφαση του Δήμου Μαραθώνα, ο Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου. 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Μαραθώνα διοργανώνει το σπουδαίο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός, βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά από κάθε άλλη αφορά. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα) και της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργος Νησιώτης και ένα επιτελείο συνεργατών φιλοδοξούν να παρουσιάσουν μια άρτια διοργάνωση, που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ανάλογους διεθνείς αγώνες. 

Οι δρομείς άλλωστε, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μέρος της ιστορικής διαδρομής, καθώς η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν μέρος στην Ιστορική Αφετηρία του Μαραθώνα. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες. Πρώτη και κύρια, αυτή του Ημιμαραθωνίου (συνολικής απόστασης 21.097 μέτρων), του Αυθεντικού Κλασσικού Ημιμαραθωνίου. 

Επιπλέον, για πρώτη φορά μες την 3ετια της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (συνολικής απόστασης 21.097 μ.), με τη συμμετοχή ομάδων, που θα αποτελούνται από 4 αθλητές/αθλήτριες, οι οποίοι και θα καλύψουν απόσταση  5.274,25 μέτρων. Η Τρίτη κατηγορία είναι αυτή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου 3.000 μ., ενώ η τέταρτη απευθύνεται στα παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’, ΣΤ’ Τάξεις), που θα διανύσουν την απόσταση των 1.000 μέτρων. 

Το ραντεβού δίνεται λοιπόν, για την Κυριακή 17 Απριλίου. Ο Μαραθώνας θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο και μαζί με τους αρμόδιους φορείς, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους εθελοντές υπόσχεται μια μαγική διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.