Τα μαθηματικά του Ατρόμητου

Το γκολ του Λεταλέκ, το πρώτο που πετυχαίνει φορ μετά από πολύ καιρό στο Περιστέρι χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Το γκολ του Λεταλέκ, το πρώτο που πετυχαίνει φορ μετά από πολύ καιρό στο Περιστέρι χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο. Η εμφάνιση αυτή ήταν η πιο πειστική από τη μέρα που ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας. Διότι αφενός δεν κινδύνευσε καθόλου, αφετέρου θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα το ματς.

Τί σημαίνει όμως αυτή η νίκη πρακτικά για τον Ατρόμητο; Σημαίνει ότι έβαλε τέλος σε όποιον βραχνά καιροφυλακτούσε από κάτω του, διότι ξέφυγε με 13 βαθμούς διαφορά από Καλλονή, Πανθρακικό και μαθηματικά χρειάζεται έξι βαθμούς στα έξι ματς που απομένουν για να σωθεί. 

Δύσκολα βέβαια κάποια από τις δύο τελευταίες ομάδες να κάνουν το έξι στα έξι, την ώρα που μετά από 24 αγώνες έχουν μόλις 14 βαθμούς. συνεπώς θα πρέπει να θεβρείται ότι αυτό το σενάριο έχει αποφευχθεί κατά 99%.

Τί γίνεται όμως προς τα πάνω; Ο Τραϊανός Δέλλας πάντως λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως δεν σκέφτονται τίποτα μακροπρόθεσμα παρά μόνο κάθε ματς που έρχεται ξεχωριστά με σκοπό την αυτοβελτίωση. Με τον Ηρακλή ήταν πραγματικά βελτιωμένος ο Ατρόμητος. Φέτος όμως δεν έχει επιδείξει ποτέ διάρκεια έστω τριών παιχνιδιών, κάτι που θέλει να πετύχει για πρώτη φορά ο Δέλλας με τους παίκτες του.

Η διαφορά από τον πέμπτο Πανιώνιο είναι στους εννέα βαθμούς και από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης στους έξι. Το να καλυφθεί η διαφορά από τον Πανιώνιο σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά το να καλυφθεί η διαφορά από τον Αστέρα δεν θα συνιστά δα και κάνα θαύμα. 

Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην πάρει άδεια ο Πανιώνιος, οπότε αν θεωρήσουμε ως βασικό αντίπαλο τον Αστέρα, τότε κανείς δεν μπορεί να στερεί το κυανόλευκο δικαίωμα στην ελπίδα.

Προέχει βέβαια ο πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Πέμπτη. Το πρώτο από τα δύο ματς που μπορεί να σώσει μια χρονιά, που για την ώρα φαίνεται χαμένη. 

ΥΓ: Ο Πίτου Γκαρσία επέλεξε σωστά να πάει στην Νότια Κορέα από την στιγμή που στην ηλικία του θα δυσκολευόταν να βρει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό των ασιατών. Εκεί θα πάρει τρεις φορές τα χρήματα που παίρνει τώρα από τον Ατρόμητο. 

Το θέμα είναι να καταφέρει να προσαρμοστεί και να αποδώσει αυτό που μπορεί. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Νότια Κορέα αυτή τη στιγμή αγωνίζονται μόλις τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές. 

Συνεπώς είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο να αλλάξει παραστάσεις και να ξαναβρεί τον εαυτό του. Διότι είναι αλήθεια πως την φετινή σεζόν δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.