Πρόκριση-βάλσαμο

Πρόκριση-βάλσαμο θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πρόκριση-βάλσαμο θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (20:00) στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά την ήττα από την Ξάνθη η αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους” είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναέρθει το καλό κλίμα στην ομάδα.

Όχι πως λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλατύ του αριστερού γονάτου και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη ακόμη και για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Το πιθανότερο σχήμα που θα παρατάξει ο Βαλβέρδε είναι: Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ποτουρίδης, στο κέντρο οι Μακούν και Μανιάτης, μπροστά τους οι  Φουστέρ, Ντιόγο και Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Πάντελιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Κοστάντσο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Αμπντούν και Λυκογιάννης. Εκτός έμειναν οι Φέισα, Τζεμπούρ, Μόνχε, Χολέμπας, Μιραλάς και Τοροσίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.