Έτοιμος για πρόκριση

Υπό ασθενή βροχή κι υπό τα βλέμματα των διοικούντων, διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (20.00).

Υπό ασθενή βροχή, στο γήπεδο της Τούμπας κι υπό τα βλέμματα των διοικούντων διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού, εντός έδρας, αγώνα με τον Ατρόμητο (20.00) για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας κυρίως λέξεις όπως «συγκέντρωση», «αποφασιστικότητα», σε μια προσπάθεια ν’ αντιπαρέλθει της κόπωσης που δικαιολογημένα νιώθουν άπαντες από τις διαδοχικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μέσα από τις ασκήσεις τακτικής που πραγματοποίησε δεν έδειξε διάθεση για πολλές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα που παρέταξε το περασμένο Σάββατο στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Για την ακρίβεια, οι μόνες αλλαγές στις οποίες δείχνει διατεθειμένος να προβεί αφορούν το κέντρο της άμυνας κι αυτή του χαφ μπροστά την άμυνα, με τους Τσιρίλο και Γκαρσία να επιστρέφουν. Κατά συνέπεια, ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την άμυνα να συμπληρώνουν οι Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο. Μπροστά του θα βρίσκονται οι Γκαρσία, Λάζαρ, με τρίτο πρόσωπο στη μεσαία γραμμή τον Φωτάκη με καθήκοντα μεσοεπιθετικού. Στην επίθεση, απαράλλακτη φέρεται να μένει η τριάδα των Σαλπιγγίδη, Ρομπέρ, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και τον Στέφανο Αθανασιάδη στην κορυφή. Οπως ήταν αναμενόμενο οι Γεωργιάδης, Παπάζογλου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κι έμειναν εκτός αποστολής. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές, 21 τον αριθμό, που πήρε μαζί του στο ξενοδοχείο όπου αποσύρθηκε η ομάδα ο κ. Μπόλονι: Γλύκος, Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Κατσικάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Ιβιτς, Γιάννου, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ, Πόποβιτς, Αθανασιάδης.

Αναφορικά με τα πρόσωπα του αρχικού σχήματος βέβαια, τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται ως βέβαιο καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός αρέσκεται στις εκπλήξεις που εξυπηρετούν την ξεχωριστή λογική με την οποία αντιμετωπίζει τον κάθε αγώνα, αν και στις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του έχει μια διάθεση ορθής διαχείρισης του έμψυχου υλικού του, δίχως όμως αυτή να έρχεται σε αντίθεση με την ομοιογένεια που παρουσιάζει το εκάστοτε σχήμα του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.