Με τον Κατσουράνη για το +5

Με τον Κώστα Κατσουράνη στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό στον εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Με τον Κώστα Κατσουράνη στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό στον εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ο αρχηγός των πράσινων ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Ατρόμητο και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς της Τετάρτης με τους Βοιωτούς το οποίο όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι πάρα πολύ σημαντικό για το Τριφύλλι καθώς μπορεί να πάρει βαθμολογικό αέρα 5 βαθμών από το δεύτερο Ολυμπιακό.
Αντίθετα με τον Κώστα Κατσουράνη εκτός έμεινε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος,.
Στην 18άδα του Φερέιρα συμπεριλήφθηκαν οι Καπίνος, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Μαυρίας, Κλέιτον, Λέτο, Τοτσέ, Πετρόπουλος

Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν ακόμα οι: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Ρούντολφ.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.