Δυνατά μηνύματα στην Κέρκυρα με EURO 2004

Φιλανθρωπικός αγώνας στο νησί (Σάββατο, 2/6, 18:15) με τη συμμετοχή Πρωταθλητών Ευρώπης για να ενισχυθούν οικονομικά το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο «Αγκαλιά» Κέρκυρας.

Φιλανθρωπικός αγώνας στο νησί (Σάββατο, 2/6, 18:15) με τη συμμετοχή Πρωταθλητών Ευρώπης για να ενισχυθούν οικονομικά το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο «Αγκαλιά» Κέρκυρας.

Οι δράσεις άρχισαν πριν από έξι χρόνια. Και πλέον γίνονται θεσμοί. Για μία ακόμη χρονιά (έκτη στη σειρά), ο Κέρκυρα Π.Ο./ Corfu F.C. πιστός στη φιλοσοφία του θα βρεθεί στο γήπεδο για ένα ακόμη παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 

Το Σάββατο (2/6) στις 18:15, στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας η ομάδα του Ομίλου, με τη συμμετοχή Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 (Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καψής, Μπασινάς και Παπαδόπουλος), παικτών με σπουδαία διαδρομή εντός και εκτός συνόρων (όπως ο Σωτήρης Κυργιάκος) θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Εθνικής Αστυνομίας Ελλάδος, ένα παιχνίδι το οποίο γίνεται για να ενισχυθούν οικονομικά το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο «Αγκαλιά» Κέρκυρας.

Ο Κέρκυρα Π.Ο./ Corfu F.C. ιδρύθηκε το 2013 και αυτή τη στιγμή παίζει στη Β’ Κατηγορία του νησιού. Είναι μια ξεχωριστή ομάδα που πρώτιστο σκοπό έχει να περνάει μέσω του ποδοσφαίρου δυνατά μηνύματα κοινωνικής ευαισθησίας. 

Αν μπει κάποιος στο σάιτ του συλλόγου θα δει ότι ο Ομιλος έχει κάνει επίτιμα μέλη του την πλειονότητα των παικτών της Εθνικής Ομάδας του 2004 καθώς και άλλους πδοοσφαιριστές που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στον χώρο. 

Ενας από τους κινητήριους μοχλούς αυτής της προσπάθειας είναι ο πρώην διαιτητής, ο Κερκυραίος, Τάσος Κάκκος που είναι και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας. Μιλάει για αυτή την προσπάθεια με στόχο την αλληλεγγύη και την προσφορά αγάπης με μόνο σκοπό τη βοήθεια στον συνάνθρωπο. “Θέλουμε να περάσουμε μια διαφορετική νοοτροπία. Το ποδόσφαιρο περνάει μηνύματα ο εθελοντισμός και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι πρωταρχικός στόχος”, λέει ο Τάσος Κάκκος και συνεχίζει: 

“Θέλουμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και θέλουμε να επηρεάσουμε προς αυτή την κατεύθυνση και τον κόσμο να ακολουθήσει. Για μας η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο έρχεται σε πρώτο επίπεδο και το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη φάση”. 
Το ραντεβού λοιπόν με τα δυνατά μηνήματα είναι για το Σάββατο (2/6) στις 18:15 στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας. Την ομάδα του Ομίλου θα κοουτσάρει ο Γιάννης Πετράκης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές δράσεις και αγώνας επίδειξης από τα τμήματα υποδομής του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο. /CORFU F.C.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.