Με το βλέμμα σε Πηγάδια και ΟΑΚΑ

Οι αναμετρήσεις των «αιωνίων» αντιπάλων δεσπόζουν στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 18ης αγωνιστικής.

Οι αναμετρήσεις των «αιωνίων» αντιπάλων δεσπόζουν στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 18ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Πηγάδια της Ξάνθης, απέναντι στην τοπική ομάδα, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα διατηρήσει τη βαθμολογική διαφορά του από τον Παναθηναϊκό. Οι Ακρίτες από την πλευρά τους, θέλουν τη νίκη για να κάνουν το καθοριστικό βήμα για την συμμετοχή τους στα play offs του πρωταθλήματος.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, προκειμένου να μείνει σε τροχιά τίτλου και να διατηρήσει το δικαίωμα να ανέβει μόνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας, εφόσον επικρατήσει και του Λεβαδειακού, στην εξ αναβολής αναμέτρηση. Από την πλευρά της, η ομάδα του Περιστερίου θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να έρθει πιο κοντά στον στόχο της εισόδου στα play offs του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας ανοίγει με τις αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας με τον Άρη και του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα. Οι «κίτρινοι» θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στους «μαυραετούς» στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο, με τους γηπεδούχους να μην έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο εφετινό πρωτάθλημα. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος και να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας.

Τέλος, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Βοιωτοί είχαν επικρατήσει στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Κρήτη και θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους, απέναντι στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία ψάχνει ρεβάνς για την ήττα της 1-0 στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012
Δόξα Δράμας-Άρης (15:00, Novasports 2)
Παναιτωλικός-Κέρκυρα (15:00, Novasports 3)
SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός (17:15)
Λεβαδειακός-ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.