Χωρίς ελληνική πρόκριση η πρεμιέρα

Χωρίς κάποια πρόκριση για τα ελληνικά «χρώματα», ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στη Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1-3 Ιουνίου).

Χωρίς κάποια πρόκριση για τα ελληνικά «χρώματα», ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στη Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1-3 Ιουνίου). 

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης για τις νεάνιδες, τις υψηλότερες βαθμολογίες συγκέντρωσε η Μιράντα Ψύκου, με 13,850 β. στο στεφάνι (20ή στην μέχρι τώρα κατάταξη) και 13,000 β. στην μπάλα (27η), ενώ η Ανδρονίκη Αγάθου πήρε 12,875 β. στο στεφάνι (28η) και η Ιωάννα Μαγοπούλου βαθμολογήθηκε με 10,500 β. στην μπάλα (42η).

Η τελική κατάταξη σε καθένα από τα δύο όργανα θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου προκριματικού ομίλου, ωστόσο οι Ελληνίδες έχουν ήδη αποκλειστεί από την οκτάδα των φιναλίστ. Σε κάθε όργανο μπορούν να συμμετάσχουν έως δύο αθλήτριες ανά χώρα, αλλά μόνο μία από αυτές έχει δικαίωμα εισόδου στην οκτάδα των φιναλίστ.

Στην ομαδική κατάταξη, η Εθνική νεανίδων βρίσκεται προς το παρόν στην 11η θέση με 50,225 βαθμούς.

Αύριο (02/06) η Ιωάννα Μαγοπούλου θα πάρει μέρος στις κορύνες και την κορδέλα, η Ανδρονίκη Αγάθου στις κορύνες και η Μιράντα Ψύκου στην κορδέλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.