Αλαφούζος: «Πάμε εξαιρετικά»

Ο Γιάννης Αλαφούζος προανήγγειλε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα σε λίγες ημέρες, αφού όπως τόνισε, οι επαφές με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πηγαίνουν εξαιρετικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προανήγγειλε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα σε λίγες ημέρες, αφού όπως τόνισε, οι επαφές με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πηγαίνουν εξαιρετικά. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» άφησε να εννοηθεί πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα, μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου στην «πράσινη» ΠΑΕ. 

Παράλληλα, η πλευρά Αλαφούζου τονίζει πως οι νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν για το «τριφύλλι» θα είναι ιδανικές για το μέλλον της ομάδας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, οι δυο πλευρές συζήτησαν την πορεία του οικονομικού ελέγχου, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Αλαφούζος δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες τελειώνουμε και ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.