Τυπικό τέλος με Αγτζίδη, θλάση ο Γιαννιώτας

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αγτζίδη, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Αρης. Μετά την κατάθεση προσφυγής από πλευράς του παίκτη, η συγκεκριμένη λύση έμοιαζε με μονόδρομο. Θλάση ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αγτζίδη, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Αρης. Μετά την κατάθεση προσφυγής από πλευράς του παίκτη (εξαιτίας της τοποθέτησής του εκ νέου στην Κ 20), η συγκεκριμένη λύση έμοιαζε με μονόδρομο. Το απόγευμα της Παρασκευής ο νεαρός, πέρασε από τα γραφεία της οδού Αλκμήνης, δεσμεύτηκε για την απόσυρση της προσφυγής, τακτοποίησε τις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν με την ομάδα και βγήκε η ακόλουθη η ανακοίνωση: « Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αγτζίδη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».


Στο μεταξύ, θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο ήταν η γνωμάτευση του Βαγγέλη Πανταζή για τον τραυματισμό του Γιάννη Γιαννιώτα, κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός χάνει το ματς με τη Δόξα Δράμας.


Πληρωμές στους παίκτες
Η Παρασκευή ήταν μια πολύ ευχάριστη ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, καθώς διαπίστωσαν πως στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς υπήρξε κινητικότητα! Απαντες εισέπραξαν σημαντικά ποσά από τα οφειλόμενα, με την υπόσχεση πως σύντομα θα δοθεί και συνέχεια.


Εξάλλου συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Σηφάκη, Παύλο Τοπίδη, υπήρξε στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο κ. Τοπίδης, έλαβε τη διαβεβαίωση πως ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, σύντομα θα πάρει σειρά στις πληρωμές, προκειμένου να κλείσει η εκκρεμότητα που υπάρχει.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.