Φαν Χάαλ: «Να με ευγνωμονούν για τον Ράσφορντ»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ζήτησε από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον ευγνωμονούν για την ανάδειξη του Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας του, τις τελευταίες ημέρες.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ζήτησε από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον ευγνωμονούν για την ανάδειξη του Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας του, τις τελευταίες ημέρες. Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή, υπογραμμίζοντας πως ο Ράσφορντ δεν τον έσωσε, αλλά αντιθέτως παίζει επειδή αυτός το επέλεξε.

Χαρακτηριστικά, ο Φαν Χάαλ τόνισε στον αγγλικό Τύπο: «Οι νεαροί παίκτες θέλουν πάντα να αποδείξουν στους προπονητές και σε όλο τον κόσμο πως είναι οι καλύτεροι και έτσι πάντα φέρνουν φρεσκάδα σε μια ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο και αποφασίσαμε να επενδύσουμε στα ταλέντα της ακαδημίας μας τον Ιανουάριο αντί να κάνουμε μεταγραφές. Το έλεγα και πριν δύο μήνες, αλλά δεν με πιστεύατε. Τώρα ακούω πως ο Ράσφορντ με έσωσε και δεν απολύθηκα. Όχι βέβαια! Ο Ράσφορντ αγωνίζεται εξαιτίας μου, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθώ τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος και φυσικά πλέον έχει αποδείξει πως άξιζε την ευκαιρία που του δόθηκε».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: «Οι νεαροί παίκτες δεν έχουν όμως πάντα σταθερή απόδοση και το ζητούμενο σε αυτό το επίπεδο είναι η σταθερότητα. Έχουμε μια ιδανική ευκαιρία μπροστά μας, καθώς ανακαλύψαμε πως διαθέτουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο και έτσι και οι πιο έμπειροι έχουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό για μια θέση στην ομάδα, κάτι που είναι πάντα θετικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.